Randløv Nyt

Altid først med det nyeste nye, og super tæt på de kendte.Sidst men ikke mindst, de altid gennembryende og ufortalte Historier.

Harry på kvinderov!!!

Det siges at den ellers så elskede Harry fra TV industriens reklamer, har gravet sig ned, efter at have rodet sig ud i en kriminel SEX sag. 

Julemanden fundet død

Efter en hektisk aften den 24 december, blev den rare gamle julemand fundet død uden for Torvekroen i Haderslev. Obduktionen beretter om et yderst skræmmende juleeventyr.

Læs mere side 73   

Bin Laban på afvænningsklinik

Efter fundet af den noget omtåget Bin Laban sidste uge, har eksperter skønnet at det bedste for den tidligere terrorist ville være et besøg på en afvænningsklinik i det tidligere DDR. 

Bin Laban blev fundet af et ældre ægtepar, som var på bjergvandring i Østrig. Hr. Laban hævder midlertidigt at  en fejl var havnet i Alperne. Bin Laban havde, ved pågribelsen, lommerne fyldt af en lille oase af diverse rusmidler, så som Hash, Heroin, Speed og andre godbidder fra vores kære natur. Bin Laban selv var ude af stand til at gøre modstand da det ældre ægtepar holdt ham op, efter de havde tilkaldt bjergpolitiet, der kom susende på deres bjerggeder.

Vi har fået et eksklusivt interview med det ældre ægtepar i Alperne.

Det var noget af et fund. Hvordan viste I det lige netop var Bin Laban der stod foran jer?

Det viste vi heller ikke.

Hvorfor tilkaldte I så bjergpolitiet?

Manden havde 3 edelweiss siddende bar det højre øre, og som du sikkert ved, så er det en fredet og yderst truet blomst. Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at beskytte denne blomst. Og at det så var en verdensberygtet terrorist, var jo bare et held.

Var I slet ikke bange på noget tidspunkt?

Jo, da vi opdagede at det ikke drejede sig om et enkelt eksemplar af den verdenstruet blomst, men hele 3 stk. Så måtte han jo være en del af en organiseret bande. Det er faktisk først nu at vi forstår hvor farlig denne mand er for menneskeligheden, afslutter det ældre ægtepar fra de Østrigske Alper.

 

 Kilder siger at Harry er blevet anklaget for en voldsomt seksuelt overgreb på en tilsyneladende uskyldig dansk malkeko i der Sønderjyske sommerland.

Der er endnu ikke konkrete beviser i sagen, der tyder på voldtægt. Harry vil ikke udtale sig til pressen før han har været til samråd med sin advokat, Flemming Fup.  

 Vi har også prøvet at få en kommentar fra Hr. Fup, men også uden hæld.

Få timer efter vi fik nys om nyheden, kom vi i besiddelse af meget afslørende billeder af Harry i fuld gang med diverse sager. Her på redaktionen behøver vi ingen videre uddybning, billederne taler for sig selv.

Det er med stor glæde at vi kan vise  

 disse afslørende billeder der er taget af en anonym læser, ved navn Leif. Leif påstår at hav var på jagt efter en ko med 4 tissemænd, og i sin søgen, blev vidne til en forbrydelse der nok vil skade Harrys karriere mange år frem i tiden. Så bliver der også mere sendetid til os andre fortæller den anonyme Leif, som vi har sporet tilbage til sonofon's markedsførings- afdeling.  

Som den vågne læser sikkert ser, er der ikke nogle grund til at tvivle på beskyldningerne, på baggrund af billedet. 

Vi vil selvfølgelig følge sagen meget omhyggeligt i den nærmeste fremtid.

 Pingvin frygter for sin mødom

Ung pingvin udtaler til Randløv Nyt, at hun ikke længere tør at komme op på land i sommer- halvåret, før Harry er frossen fast. Hvis dette er en general tendens blandt pingviner vil det svække turistbranchen enormt i den kommende sæson

.  

 Kannibalisme blandt de kendte

Der er så hår kamp i den danske reklamebranche i disse år, at reklamernes stjerner er begyndt at udkonkurrere hinanden på alle tænkelige måder, for selv at få mere sendetid. Senest har tragedien ramt de kendte måger, Kaj og Bøje. I denne branche behøver der ikke engang en fyringsrunde, for at der rydder hoveder.

 

home